Birouri, comerț și turism

CLĂDIREA DE BIROURI „PIPERA BUSINESS TOWER” – str. Dimitrie Pompeiu, București, 2007. 2S+P+13E+ET. Clădire de birouri cu spațiu pentru conferințe la ultimul etaj. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

CERTASIG – str. Nicolae Caranfil, București, 2009. S+P+5. Extindere pe zona terasei cu spații pentru conferințe, design interior și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

LABORMED PHARMA – str. Theodor Pallady, București, 2009. P+2. Extindere pe verticală a unei clădiri existente cu spatii pentru birouri și laboratoare. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL METROPOLIS CENTER – str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. 2S+P+7, S+P+2+M. Ansamblu cu funcțiune mixtă: comerț, birouri, hotel. Integrarea fațadei unei clădiri industriale monument istoric existente. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate. Arie protejata. Pentru +arhitectura.

SPAȚIU COMERCIAL DOLDORA – str. Pucheni, București, 2010. P+1. Zona comercială, birouri administrative, parking. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

APARTHOTEL. RENOVAREA SI CONVERSIA CASTELULUI ȘTIRBEY – Dărmănești. S+P+2+M. Restaurare, renovare și conversie în boutique hotel. Conversia mansardei în spațiu pentru hotel. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Monument istoric. Lucrări de execuție finalizate.

ANGELO HOTEL – Aeroportul Otopeni, Ilfov. Renovare, reabilitare și design interior pentru promovarea la 4 stele și un confort acustic crescut. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

HILTON CONFERENCE CENTER – str. Episcopiei, Bucuresti, 2014. Reabilitare, design concept, interior design.

SPAȚIU COMERCIAL SI PIAȚA AGRO-ALIMENTARA – Drumul Taberei, București, 2013. Studiu de fezabilitate, ilustrare 3D.

HOTEL 3 STELE – Dărmănești, 2015. Studiu de fezabilitate, ilustrare 3D. Arie protejată.