Proiecte în arii protejate

CENTRUL MEDICAL GEORGE ENESCU – str. George Enescu 13, București. 2019. D+P+2E+M. Proiect de consolidare, refuncționalizare și amenajare a unei clădiri din zona protejată. Proiect de arhitectură, structură, instalații. Documentația pentru autorizația de construire, proiect tehnic și de execuție. Autorizație obținută. Lucrări de execuție finalizate.

APARTHOTEL. RENOVAREA SI CONVERSIA CASTELULUI ȘTIRBEY – Dărmănești. S+P+2+M. Restaurare, renovare și conversie in boutique hotel. Conversia mansardei în spațiu pentru hotel. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Monument istoric. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL METROPOLIS CENTER – str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. 2S+P+7, S+P+2+M. Ansamblu cu funcțiune mixtă: comerț, birouri, hotel. Integrarea fațadei unei clădiri industriale monument istoric existente. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate. Arie protejată. Pentru +arhitectura.

CASA CU MANSARDA SI TERASA CIRCULABILA – str. Av. Gheorghe Stâlpeanu, București, 2004. S+P+1+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

REȘEDINȚA/BIROU BUZESCU – str. Porumbaru, București, 2002. P+1. Extindere a unei clădiri existente. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejata.

REȘEDINȚA KEUPKIN – str. Andrei Mureșanu, 2002. Extindere a etajului 2. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejată.

HOTEL 3 STELE – Dărmănești, 2015. Studiu de fezabilitate, ilustrare 3D. Arie protejată.

CENTRU CONFERINTE – Dărmănești, 2015. Studiu de fezabilitate, ilustrare 3D. Arie protejată.

MAGAZIN LA STRADA – str. Batiștei, București, 2007. Remodelare, design de concept, ilustrare 3D, amenajare interioară și proiect de mobilier. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

CENTRAL BOUTIQUE HOTEL – str. Nicolae Iorga, București, 2006. Restaurarea, renovarea și conversia în boutique hotel a doua clădiri adiacente. Conversia mansardei în spațiu hotelier. Design de concept, ilustrare 3D, studiu de fezabilitate. Arie protejată.

PUZ PORUMBARU – București, 2008. Arie teren: 412 mp. Reședință cu standard înalt, S+P+3/4. Arie protejată.

PUZ APARTHOTEL – Aleea Modrogan, București, 2002. Aparthotel S+P+5/6. Pentru B2 International. Arie protejată.

PUZ C-TIN MILLE – Str. C-tin Mille, București, 2002. Clădire de birouri, 2S+P+5/7. Pentru B2 International. Arie protejata.