Lista completa a proiectelor

Rezidențiale

Locuinţe colective

IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE IN STRADA BAICULUI. APARTAMENTE IN CLĂDIRE ÎNALTA – Str. Baicului, București, 2010, 2S+P+15. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE. APARTAMENTE ȘI SPAȚII COMERCIALE – Str. Liviu Rebreanu, București, 2009, 3S+P+M+11. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

IMOBIL DE APARTAMENTE ȘI SPAȚIU COMERCIAL – Str. Ghe. Marinescu, București, 2009, P+2+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL REZIDENTIAL BEGA. APARTAMENTE, SPAȚII COMERCIALE, BIROURI – Str. Iuliu Grozescu, Timișoara, 2009, 2S+P+4/6/8. Plan Urbanistic Zonal, concept, documentație pentru autorizația de construire.

IMOBIL DE APARTAMENTE – Str. D-na Chiajna, București, 2008, D+P+3/4. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de demolare și construire obținute.

ANSAMBLUL REZIDENȚIAL DÂMBOVIȚA – Aleea Lacul Morii, București, 2015, 2S+P+9/11. Studiu de fezabilitate, anteproiect.

ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE – Str. Teodosie Rudeanu, București, 2013, 2S+P+4/5+7/8. Studiu de fezabilitate, anteproiect.

MIC IMOBIL DE APARTAMENTE – Str. Feroviarilor, București, 2013, D+PI+3. Studiu de fezabilitate, anteproiect.

COMPLEX REZIDENȚIAL CU REGIM DE ÎNĂLȚIME MARE – Str. Vâlsănești, București, 2013, 2S+P+9. Plan Urbanistic de Detaliu, studiu de fezabilitate, anteproiect.

COMPLEX REZIDENȚIAL ȘI SPAȚII COMERCIALE ‘DOLDORA’ – Str. Pucheni, București, 2012, P+4/8. Plan Urbanistic de Detaliu, studiu de fezabilitate, anteproiect.

APARTAMENTE CU PREȚ ACCESIBIL – Str. Valea Doftanei, București, 2011-2013, S+P+6. Plan Urbanistic de Detaliu, studiu de fezabilitate, anteproiect.

Locuinţe

CASĂ PE TEREN ÎNGUST – str. Balotului, București, 2015. P+2+Terasa circulabilă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA CU PISCINĂ – Afumați, 2016, P+1. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

LOCUINȚE CUPLATE CU ACOPERIȘ TERASĂ – str. Cașin, București, 2015. P+2+Terasa circulabilă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

LOCUINȚE CUPLATE CU 3 APARTAMENTE – Domnești, 2015. P+1. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA DE VARA SI PISCINA, 2013. P. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

ARHITECTURĂ VERNACULARĂ. Renovări și extinderi in 12 locații – jud. Alba, 2012. S+P, S+P+Mansarda. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

CASĂ CU STRUCTURĂ DIN LEMN – jud. Ilfov, 2011. P. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

CASA L – Balotești – Balotești, 2008. P+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

TREI CASE CU STRUCTURA DIN LEMN – Balotești, 2007. P+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

10 CASE DE VACANȚĂ PE TEREN ÎN PANTĂ – Azuga, 2006. S+P+M. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

CASĂ DE VACANȚĂ – Azuga, 2006. P+1+M. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

EXTINDERE LA O CASĂ EXISTENTĂ – str. Abrud, București, 2007. P+1. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate.

CASĂ CU TERASĂ CU VEDERE LA PĂDURE – Sos. București – Gooiest, București, 2007. P+2. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

CASĂ CU MANSARDĂ ȘI TERASĂ CIRCULABILĂ – str. Av. Gheorghe Stâlpeanu, București, 2004. S+P+1+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

CASĂ PENTRU O FAMILIE MICĂ – Mogoșoaia, 2006. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

CASA BECK – Str. Marin Calciu, București, 2005. Documentație pentru autorizația de construire, autorizație de construire obținută.

CASA ZAVATE – Ilfov, București, 2003. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

REȘEDINȚA/BIROU BUZESCU – str. Porumbaru, București, 2002. P+1. Extindere a unei clădiri existente. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejată.

REȘEDINȚA KEUPKIN – str. Andrei Mureșanu, 2002. Extindere a etajului 2. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejată.


Medicale

UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ, FARMACIE, ŞTIINŢE ŞI TEHNOLOGIE ‘GEORGE EMIL PALADE’ DIN TÂRGU MUREŞ – INCUBATOR TEHNOLOGIC MEDICAL ȘI DE AFACERI, Livezeni, Județul Mureș, 2020. P+3, construcție nou propusă care îmbină funcțiuni de afaceri, univeristare și medicale. Spații pentru bloc operator, ATI, departament complex de imagistică (inclusiv angiografie), laborator de analize, FIV și primiri urgențe. Proiectare de arhitectură, instalații și structură la etapa SF.

UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ, FARMACIE, ŞTIINŢE ŞI TEHNOLOGIE “GEORGE EMIL PALADE” DIN TÂRGU MUREŞ – SPITAL UNIVERSITAR, județul Mureș, 2020. S+P+4. Transformarea, extinderea și adaptarea unor clădiri existente în spații cu funcțiune medicală pentru ambulator, spitalizare, dializă, administrație. Proiectare de arhitectură, instalații și structură la etapa DALI.

SPAȚII PENTRU RECUPERARE ȘI TRATAMENT POST COVID – București, 2020. Proiect pilot pentru construire rapidă, modulară. 2 tipologii, concept.

CLINICĂ MEDICALĂ CU BLOC OPERATOR PENTRU CHIRURGIE PLASTICĂ ȘI RECONSTRUCTIVĂ, str. Oituz, Curtea de Argeș, 2020. S+P+3. Proiectare de arhitectură, instalații și structură la etapa DTAC.

CENTRU MEDICAL DE EXCELENȚĂ – IMAGISTICĂ, RADIOTERAPIE ȘI TRATAMENT ONCOLOGIC, str. Petofi Șandor, Loc. Sangeorgiul de Mureș, Jud. Mureș, 2020. S+P+3. Proiectare de arhitectură, instalații și structură la etapa SF.

KINETIC – KINETOTERAPIE MEDICALĂ – str. Galați, Cluj Napoca. 2020. P+1. Proiect de arhitectură și design interior pentru amenajarea unui spațiu open plan, într-o clădire nouă de locuințe. Spațiul conține și sala de kinetoterapie pediatrică. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic, design interior; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICĂ MEDICALĂ CONTINENTAL – Sibiu. 2020. Proiect de arhitectură, instalații și design interior pentru amenajarea unui spațiu open plan, într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic, design interior; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

SPITAL PREMIERE – Timișoara. 2020. Proiect de design interior pentru amenajarea unui spațiu într-o clădire existentă P+3. Proiect tehnic de execuție. Lucrări finalizate.

CENTRU MEDICAL ȘI LABORATOR CENTRAL DE ANALIZE – str. Teodor Aman, Bacău, 2020, P+1. Proiect de arhitectură, instalații și design interior pentru amenajarea clinicii într-o clădire nouă de birouri, într-un spațiu open plan. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, design interior; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

SPITAL REGINA MARIA – str. Brodina, București . E3,E4,E5. Proiect de amenajare pentru etajele de spitalizare, etaj VIP. Proiect tehnic și de execuție. Lucrări de execuție finalizate pentru etaj VIP.

CLINICA PEDIATRICĂ „THE LIGHT” – b-dul Iuliu Maniu, București. 2019. P+1. Proiect de arhitectură, instalații și design interior pentru un spațiu open plan, într-o clădire nouă de birouri. Proiect tehnic și de execuție. Lucrări de execuție finalizate.

KINETIC – KINETOTERAPIE MEDICALĂ ȘI PEDIATRICĂ – b-dul Iuliu Maniu, București. 2019. E2. Proiect de arhitectură, instalații și design interior pentru un spațiu open plan într-o clădire nouă de birouri. Proiect tehnic și de execuție. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – BUSSINES GARDEN – Calea Plevnei, București. 2019. P. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru arhitectură, instalaţii, design interior. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICĂ MEDICALĂ, Bd. I.C. Brătianu, Pitești. 2019. E1. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru arhitectură, instalaţii, design interior; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

STEM CENTER – LABORATOR ȘI DEPOZITARE DE CELULE STEM – b-dul Ion Ionescu de la Brad, București. P+1. 2019. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru arhitectură, instalaţii, strcutură; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CENTRUL MEDICAL GEORGE ENESCU – str. George Enescu 13, București. 2019. D+P+2E+M. Proiect de consolidare, refuncționalizare și amenajare a unei clădiri din zona protejată. Proiect de arhitectură, structură, instalații. Documentația pentru autorizația de construire, proiect tehnic și de execuție. Autorizație obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – POLICLINICA COLENTINA – str. Doamna Ghica 135, București, 2018. Reamenajare parterului şi etajului 1 într-o clădire existentă, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CRAIOVA 2 – str. Alexandru Ioan Cuza 14, Craiova, 2018. Pediatrie, compartimentarea și amenajarea etajului 1 – open plan – într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – BRASOV 2 – str. Mihail Kogălniceanu 6, Brașov, 2018. Policlinică, compartimentarea și amenajarea parterului si a etajului într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, demolări, instalaţii, amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție în curs de finalizare.

REGINA MARIA – TIMPURI NOI – str. Calea Văcăresti 189, București, 2018. Policlinică, compartimentarea și amenajarea parterului şi a etajului într-o clădire existentă. Concept design interior, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior. Lucrări în curs de demarare.

REGINA MARIA KINETOTERAPIE – IAȘI, str. Grigore Ureche 3, Iași, 2018. Clinică de kinetoterapie cu sală de sport, compartimentarea și amenajarea etajului 1 – open plan – într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, amenajarea de interior. Autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA KINETOTERAPIE, str. Nicolae Caramfil, București, 2018. Clinică de kinetoterapie cu sală de sport și sală de kinetoterapie-pediatrie, concept de design interior.

REGINA MARIA – E3 POLICLINICA BRODINA – str. Brodina, București, 2017. Pediatrie, recompartimentarea și reamenajarea etajului 3 dintr-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA PIPERA. Extindere și renovare – str. Dimitrie Pompeiu, București, 2016. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CLINICĂ MEDICALĂ CU BLOC OPERATOR PENTRU MICI INTERVENȚII – str. Alexandrina, București, 2015. P+1E. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA VIP – str. Ion Ionescu de la Brad, București, 2015. Renovare și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA SI BIROURI ADMINISTRATIVE– str. Ion Ionescu de la Brad, București, 2015. Renovare și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT PROVITA – str. Agricultori, București, 2014. S+P+4. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

WELLBORN – CLINICA FIV – str. Brodina, 2013. Renovare și restructurare funcțională pentru o noua specializare medicală. S+P+3. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – DOROBANȚI. CLINICA CU PEDIATRIE – B-dul Dorobanți, București, 2010.

REGINA MARIA – LUJERULUI. CLINICA CU PEDIATRIE SI MEDICINA GENERALA – B-dul Iuliu Maniu, București, 2009. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – str. BRODINA. Maternitate și spital ginecologie, București, 2008. Reabilitarea unei structuri de rezistentă fără închideri și compartimentări. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CMU – SEMA PARK – CLINICA – Splaiul Independenței, București, 2008. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CMU KIDS OPERA CENTER, CLINICA PEDIATRICA – str. Costache Negri, București, 2006. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA DE BATRANI CU UNITATEA MEDICALA PE MALUL LACULUI – Moara Vlăsiei, 2012. S+P+2. Concept, anteproiect, studiu de fezabilitate, documentație pentru autorizația de construire.

REGINA MARIA – CLINICA MEDICALA CU MIC BLOC OPERATOR – str. Clucerului, București, 2011. Proiect tehnic de execuție și documentație pentru autorizarea PSI.


Urbanism

PUD LIVIU REBREANU – București, 2008. Arie teren: 1500 mp. Regim de înălțime: 3S+P+Mez+11. Funcțiuni rezidențiale, comerciale.

PUD BAICULUI – București, (2007), 2012. Arie teren: 18.000 mp. Regim de înălțime: 3S+P+15-17, 3S+P+13. Funcțiuni rezidențiale, comerciale, birouri.

PUD ENERGITICIENILOR – București, 2010. Arie teren: 44.000 mp. Funcțiuni rezidențiale, comerciale, birouri.

PUZ BUCOV – Prahova, 2009. Arie teren: 47.000 mp. Planuri de zonificare și reglementări pentru funcțiuni rezidențiale, comerț.

PUZ SUCEAVA – Suceava, 2009. Arie teren: 250.000 mp. Studiu pentru conversia unei zone industriale adiacente unui râu.

PUZ LACUL MORII – București, 2009. Arie teren: 300.000 mp. Studiu pentru o zonă cu funcțiuni mixte: unități rezidențiale, birouri, comerț, spații publice și promenadă în lungul lacului.

PUZ CLAMIR – Timișoara, 2008. Arie teren: 13.800 mp. Funcțiuni mixte într-o fosta arie industrială: unități rezidențiale, birouri, comerț, spatii publice și promenadă în lungul râului Bega.

ARIA PIETONALA BEGA – Timișoara, 2008. Studiul pentru un pietonal in lungul râului Bega.

PUD VALEA DOFTANEI – București, 2008. Arie teren: 6800 mp. Funcțiuni rezidențiale, 2S+P+5E.

PUD SPLAIUL INDEPENDENȚEI – București, 2008. Arie teren: 18000 mp. Reședințe pentru studenți, funcțiuni rezidențiale, spatii publice.

PUZ PORUMBARU – București, 2008. Arie teren: 412 mp. Reședința cu standard înalt, S+P+3/4E. Arie protejată.

PUD D-NA CHIAJNA – București, 2007. Arie teren: 215 mp. Funcțiuni rezidențiale, D+P+3/4E.

PUZ METROPOLIS CENTER – București, 2007. Arie teren: 7000 mp . Funcțiuni mixte: comerț, birouri, hotel. 2S+P+7E. Integrarea fațadei unei clădiri industriale monument istoric existente. Arie protejată. Pentru +arhitectura.

PUZ REPUBLICII – Azuga, 2006. Arie teren: 9300 mp. Planuri de zonificare și reglementări pentru drum de acces și 10 case de vacanță pe loturi individuale, pe teren în pantă.

PUZ APARTHOTEL – Aleea Modrogan, București, 2002. Aparthotel S+P+5/6E. Pentru B2 International. Arie protejată.

PUZ C-TIN MILLE – Str. C-tin Mille, București, 2002. Clădire de birouri, 2S+P+5/7E. Pentru B2 International. Arie protejată.


Proiecte în arii protejate

CENTRUL MEDICAL GEORGE ENESCU – str. George Enescu 13, București. 2019. D+P+2E+M. Proiect de consolidare, refuncționalizare și amenajare a unei clădiri din zona protejată. Proiect de arhitectură, structură, instalații. Documentația pentru autorizația de construire, proiect tehnic și de execuție. Autorizație obținută. Lucrări de execuție finalizate.

APARTHOTEL. RENOVAREA SI CONVERSIA CASTELULUI ȘTIRBEY – Dărmănești. S+P+2+M. Restaurare, renovare și conversie in boutique hotel. Conversia mansardei în spațiu pentru hotel. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Monument istoric. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL METROPOLIS CENTER – str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. 2S+P+7, S+P+2+M. Ansamblu cu funcțiune mixtă: comerț, birouri, hotel. Integrarea fațadei unei clădiri industriale monument istoric existente. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate. Arie protejată. Pentru +arhitectura.

CASA CU MANSARDA SI TERASA CIRCULABILA – str. Av. Gheorghe Stâlpeanu, București, 2004. S+P+1+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

REȘEDINȚA/BIROU BUZESCU – str. Porumbaru, București, 2002. P+1. Extindere a unei clădiri existente. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejata.

REȘEDINȚA KEUPKIN – str. Andrei Mureșanu, 2002. Extindere a etajului 2. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejată.

HOTEL 3 STELE – Dărmănești, 2015. Studiu de fezabilitate, ilustrare 3D. Arie protejată.

CENTRU CONFERINTE – Dărmănești, 2015. Studiu de fezabilitate, ilustrare 3D. Arie protejată.

MAGAZIN LA STRADA – str. Batiștei, București, 2007. Remodelare, design de concept, ilustrare 3D, amenajare interioară și proiect de mobilier. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

CENTRAL BOUTIQUE HOTEL – str. Nicolae Iorga, București, 2006. Restaurarea, renovarea și conversia în boutique hotel a doua clădiri adiacente. Conversia mansardei în spațiu hotelier. Design de concept, ilustrare 3D, studiu de fezabilitate. Arie protejată.

PUZ PORUMBARU – București, 2008. Arie teren: 412 mp. Reședință cu standard înalt, S+P+3/4. Arie protejată.

PUZ APARTHOTEL – Aleea Modrogan, București, 2002. Aparthotel S+P+5/6. Pentru B2 International. Arie protejată.

PUZ C-TIN MILLE – Str. C-tin Mille, București, 2002. Clădire de birouri, 2S+P+5/7. Pentru B2 International. Arie protejata.


Birouri, comerț și turism

CLĂDIREA DE BIROURI „PIPERA BUSINESS TOWER” – str. Dimitrie Pompeiu, București, 2007. 2S+P+13E+ET. Clădire de birouri cu spațiu pentru conferințe la ultimul etaj. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

CERTASIG – str. Nicolae Caranfil, București, 2009. S+P+5. Extindere pe zona terasei cu spații pentru conferințe, design interior și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

LABORMED PHARMA – str. Theodor Pallady, București, 2009. P+2. Extindere pe verticală a unei clădiri existente cu spatii pentru birouri și laboratoare. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL METROPOLIS CENTER – str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. 2S+P+7, S+P+2+M. Ansamblu cu funcțiune mixtă: comerț, birouri, hotel. Integrarea fațadei unei clădiri industriale monument istoric existente. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate. Arie protejata. Pentru +arhitectura.

SPAȚIU COMERCIAL DOLDORA – str. Pucheni, București, 2010. P+1. Zona comercială, birouri administrative, parking. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

APARTHOTEL. RENOVAREA SI CONVERSIA CASTELULUI ȘTIRBEY – Dărmănești. S+P+2+M. Restaurare, renovare și conversie în boutique hotel. Conversia mansardei în spațiu pentru hotel. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Monument istoric. Lucrări de execuție finalizate.

ANGELO HOTEL – Aeroportul Otopeni, Ilfov. Renovare, reabilitare și design interior pentru promovarea la 4 stele și un confort acustic crescut. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

HILTON CONFERENCE CENTER – str. Episcopiei, Bucuresti, 2014. Reabilitare, design concept, interior design.

SPAȚIU COMERCIAL SI PIAȚA AGRO-ALIMENTARA – Drumul Taberei, București, 2013. Studiu de fezabilitate, ilustrare 3D.

HOTEL 3 STELE – Dărmănești, 2015. Studiu de fezabilitate, ilustrare 3D. Arie protejată.


Design interior

REGINA MARIA – POLICLINICA COLENTINA – str. Doamna Ghica 135, București, 2018. Reamenajare parterului şi etajului 1 într-o clădire existentă, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CRAIOVA 2 – str. Alexandru Ioan Cuza 14, Craiova, 2018. Pediatrie, compartimentarea și amenajarea etajului 1 – open plan – într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – BRASOV 2 – str. Mihail Kogălniceanu 6, Brașov, 2018. Policlinică, compartimentarea și amenajarea parterului si a etajului într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, demolări, instalaţii, amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție în curs de finalizare.

REGINA MARIA – TIMPURI NOI – str. Calea Văcăresti 189, București, 2018. Policlinică, compartimentarea și amenajarea parterului şi a etajului într-o clădire existentă. Concept design interior, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior. Lucrări în curs de demarare.

REGINA MARIA KINETOTERAPIE – IAȘI, str. Grigore Ureche 3, Iași, 2018. Clinică de kinetoterapie cu sală de sport, compartimentarea și amenajarea etajului 1 – open plan – într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, amenajarea de interior. Autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA KINETOTERAPIE, str. Nicolae Caramfil, București, 2018. Clinică de kinetoterapie cu sală de sport și sală de kinetoterapie-pediatrie, concept de design interior.

CLINICĂ MEDICALĂ CU BLOC OPERATOR PENTRU MICI INTERVENȚII – str. Alexandrina, București, 2015. P+1E. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA N – Pipera, București, 2014, P+1+M. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier, renovare fațadă. Lucrări de execuție finalizate.

CASA L – Balotești, 2014, P+M. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

APARTAMENT DUPLEX DOGARILOR – Str. Dogarilor, București, 2013. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

APARTAMENT MUZICA – str. Serdarului, București, 2012. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

BIROURI EXIMBANK – METROPOLIS CENTER – Str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

SHOWROOM PIRITEX – Calea Vitan, București, 2010. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

CERTASIG – str. Nicolae Caranfil, București, 2009. S+P+5. Extindere pe zona terasei cu spatii pentru conferințe, design interior și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

ANGELO HOTEL – Aeroportul Otopeni, Ilfov. Renovare, reabilitare și design interior pentru promovarea la 4 stele și un confort acustic crescut. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizatie de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

APARTAMENT POPA SAVU – str. Popa Savu, București, 2008. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3d, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

CMU – SEMA PARK – CLINICA – Splaiul Independentei, București, 2008. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

MAGAZIN LA STRADA – str. Batistei, București, 2007. Remodelare, design de concept, ilustrare 3D, amenajare interioară și proiect de mobilier. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

BIROURI IMMOBILIAR GROUP – B-dul Dimitrie Cantemir, București, 2006. P+Mezanin. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

CMU KIDS OPERA CENTER, CLINICA PEDIATRICA – str. Costache Negri, București, 2006. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

APARTHOTEL. RENOVAREA și CONVERSIA CASTELULUI ȘTIRBEY – Dărmănești. S+P+2+M. Restaurare, renovare și conversie în boutique hotel. Conversia mansardei în spațiu pentru hotel. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Monument istoric. Concept de design interior pentru camera standard. Lucrări de execuție finalizate.

HILTON CONFERENCE CENTER – str. Episcopiei, București, 2014. Reabilitare, design concept, interior design.

ARHITECTURA VERNACULARĂ. Renovări și extinderi în 12 locații – jud. Alba, 2012. S+P, S+P+Mansarda. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.


Industriale

CRAMĂ PENTRU PROCESAREA ȘI ÎMBUTELIEREA VINULUI – Adamclisi, Constanța, 2012 – 2017. P cu supantă, acoperis verde. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

DEPOZIT DE COLECTARE, CONDIȚIONARE SI DISTRIBUȚIE PRODUSE AGRICOLE – Alexandria, 2013, P. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

DEPOZIT DE COLECTARE, CONDIȚIONARE SI DISTRIBUȚIE PRODUSE AGRICOLE – Băilești, 2013, P. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

JOHNSON CONTROL – Ploiești, 2008. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Pentru B2 International.


Competiții

CONCURS DE SOLUȚII „CENTRUL PENTRU ARTĂ, TEHNOLOGIE ȘI EXPERIMENT – MULTIPLEXITY” – Timisoara, 2020. Concurs de soluții care a avut ca scop găsirea celei mai bune soluții pentru amenajarea terenului și imobilelor din cadrul fostului ansamblu industrial de pe str. Take Ionescu, Timisoara.

CONCURS PENTRU MODERNIZAREA ZONEI CENTRALE A MUNICIPIULUI CÂMPINA, 2010. Concurs de soluții pentru modernizarea și reabilitarea zonei centrale a municipiului. Premiul III.

REAMENAJAREA PARCULUI LIVADA POȘTEI – Brașov, 2011. Propunerea pentru amenajarea parcului Livada Poștei din Brașov