Design interior

REGINA MARIA – POLICLINICA COLENTINA – str. Doamna Ghica 135, București, 2018. Reamenajare parterului şi etajului 1 într-o clădire existentă, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CRAIOVA 2 – str. Alexandru Ioan Cuza 14, Craiova, 2018. Pediatrie, compartimentarea și amenajarea etajului 1 – open plan – într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – BRASOV 2 – str. Mihail Kogălniceanu 6, Brașov, 2018. Policlinică, compartimentarea și amenajarea parterului si a etajului într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, demolări, instalaţii, amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție în curs de finalizare.

REGINA MARIA – TIMPURI NOI – str. Calea Văcăresti 189, București, 2018. Policlinică, compartimentarea și amenajarea parterului şi a etajului într-o clădire existentă. Concept design interior, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior. Lucrări în curs de demarare.

REGINA MARIA KINETOTERAPIE – IAȘI, str. Grigore Ureche 3, Iași, 2018. Clinică de kinetoterapie cu sală de sport, compartimentarea și amenajarea etajului 1 – open plan – într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, amenajarea de interior. Autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA KINETOTERAPIE, str. Nicolae Caramfil, București, 2018. Clinică de kinetoterapie cu sală de sport și sală de kinetoterapie-pediatrie, concept de design interior.

CLINICĂ MEDICALĂ CU BLOC OPERATOR PENTRU MICI INTERVENȚII – str. Alexandrina, București, 2015. P+1E. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA N – Pipera, București, 2014, P+1+M. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier, renovare fațadă. Lucrări de execuție finalizate.

CASA L – Balotești, 2014, P+M. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

APARTAMENT DUPLEX DOGARILOR – Str. Dogarilor, București, 2013. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

APARTAMENT MUZICA – str. Serdarului, București, 2012. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

BIROURI EXIMBANK – METROPOLIS CENTER – Str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

SHOWROOM PIRITEX – Calea Vitan, București, 2010. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

CERTASIG – str. Nicolae Caranfil, București, 2009. S+P+5. Extindere pe zona terasei cu spatii pentru conferințe, design interior și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

ANGELO HOTEL – Aeroportul Otopeni, Ilfov. Renovare, reabilitare și design interior pentru promovarea la 4 stele și un confort acustic crescut. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizatie de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

APARTAMENT POPA SAVU – str. Popa Savu, București, 2008. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3d, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

CMU – SEMA PARK – CLINICA – Splaiul Independentei, București, 2008. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

MAGAZIN LA STRADA – str. Batistei, București, 2007. Remodelare, design de concept, ilustrare 3D, amenajare interioară și proiect de mobilier. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

BIROURI IMMOBILIAR GROUP – B-dul Dimitrie Cantemir, București, 2006. P+Mezanin. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

CMU KIDS OPERA CENTER, CLINICA PEDIATRICA – str. Costache Negri, București, 2006. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

APARTHOTEL. RENOVAREA și CONVERSIA CASTELULUI ȘTIRBEY – Dărmănești. S+P+2+M. Restaurare, renovare și conversie în boutique hotel. Conversia mansardei în spațiu pentru hotel. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Monument istoric. Concept de design interior pentru camera standard. Lucrări de execuție finalizate.

HILTON CONFERENCE CENTER – str. Episcopiei, București, 2014. Reabilitare, design concept, interior design.

ARHITECTURA VERNACULARĂ. Renovări și extinderi în 12 locații – jud. Alba, 2012. S+P, S+P+Mansarda. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.