Rezidențiale

Locuinţe colective

IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE IN STRADA BAICULUI. APARTAMENTE IN CLĂDIRE ÎNALTA – Str. Baicului, București, 2010, 2S+P+15. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE. APARTAMENTE ȘI SPAȚII COMERCIALE – Str. Liviu Rebreanu, București, 2009, 3S+P+M+11. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

IMOBIL DE APARTAMENTE ȘI SPAȚIU COMERCIAL – Str. Ghe. Marinescu, București, 2009, P+2+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL REZIDENTIAL BEGA. APARTAMENTE, SPAȚII COMERCIALE, BIROURI – Str. Iuliu Grozescu, Timișoara, 2009, 2S+P+4/6/8. Plan Urbanistic Zonal, concept, documentație pentru autorizația de construire.

IMOBIL DE APARTAMENTE – Str. D-na Chiajna, București, 2008, D+P+3/4. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de demolare și construire obținute.

ANSAMBLUL REZIDENȚIAL DÂMBOVIȚA – Aleea Lacul Morii, București, 2015, 2S+P+9/11. Studiu de fezabilitate, anteproiect.

ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE – Str. Teodosie Rudeanu, București, 2013, 2S+P+4/5+7/8. Studiu de fezabilitate, anteproiect.

MIC IMOBIL DE APARTAMENTE – Str. Feroviarilor, București, 2013, D+PI+3. Studiu de fezabilitate, anteproiect.

COMPLEX REZIDENȚIAL CU REGIM DE ÎNĂLȚIME MARE – Str. Vâlsănești, București, 2013, 2S+P+9. Plan Urbanistic de Detaliu, studiu de fezabilitate, anteproiect.

COMPLEX REZIDENȚIAL ȘI SPAȚII COMERCIALE ‘DOLDORA’ – Str. Pucheni, București, 2012, P+4/8. Plan Urbanistic de Detaliu, studiu de fezabilitate, anteproiect.

APARTAMENTE CU PREȚ ACCESIBIL – Str. Valea Doftanei, București, 2011-2013, S+P+6. Plan Urbanistic de Detaliu, studiu de fezabilitate, anteproiect.

Locuinţe

CASĂ PE TEREN ÎNGUST – str. Balotului, București, 2015. P+2+Terasa circulabilă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA CU PISCINĂ – Afumați, 2016, P+1. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

LOCUINȚE CUPLATE CU ACOPERIȘ TERASĂ – str. Cașin, București, 2015. P+2+Terasa circulabilă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

LOCUINȚE CUPLATE CU 3 APARTAMENTE – Domnești, 2015. P+1. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA DE VARA SI PISCINA, 2013. P. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

ARHITECTURĂ VERNACULARĂ. Renovări și extinderi in 12 locații – jud. Alba, 2012. S+P, S+P+Mansarda. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

CASĂ CU STRUCTURĂ DIN LEMN – jud. Ilfov, 2011. P. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

CASA L – Balotești – Balotești, 2008. P+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

TREI CASE CU STRUCTURA DIN LEMN – Balotești, 2007. P+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

10 CASE DE VACANȚĂ PE TEREN ÎN PANTĂ – Azuga, 2006. S+P+M. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

CASĂ DE VACANȚĂ – Azuga, 2006. P+1+M. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

EXTINDERE LA O CASĂ EXISTENTĂ – str. Abrud, București, 2007. P+1. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate.

CASĂ CU TERASĂ CU VEDERE LA PĂDURE – Sos. București – Gooiest, București, 2007. P+2. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

CASĂ CU MANSARDĂ ȘI TERASĂ CIRCULABILĂ – str. Av. Gheorghe Stâlpeanu, București, 2004. S+P+1+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

CASĂ PENTRU O FAMILIE MICĂ – Mogoșoaia, 2006. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

CASA BECK – Str. Marin Calciu, București, 2005. Documentație pentru autorizația de construire, autorizație de construire obținută.

CASA ZAVATE – Ilfov, București, 2003. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

REȘEDINȚA/BIROU BUZESCU – str. Porumbaru, București, 2002. P+1. Extindere a unei clădiri existente. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejată.

REȘEDINȚA KEUPKIN – str. Andrei Mureșanu, 2002. Extindere a etajului 2. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejată.