Medicale

UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ, FARMACIE, ŞTIINŢE ŞI TEHNOLOGIE ‘GEORGE EMIL PALADE’ DIN TÂRGU MUREŞ – INCUBATOR TEHNOLOGIC MEDICAL ȘI DE AFACERI, Livezeni, Județul Mureș, 2020. P+3, construcție nou propusă care îmbină funcțiuni de afaceri, univeristare și medicale. Spații pentru bloc operator, ATI, departament complex de imagistică (inclusiv angiografie), laborator de analize, FIV și primiri urgențe. Proiectare de arhitectură, instalații și structură la etapa SF.

UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ, FARMACIE, ŞTIINŢE ŞI TEHNOLOGIE “GEORGE EMIL PALADE” DIN TÂRGU MUREŞ – SPITAL UNIVERSITAR, județul Mureș, 2020. S+P+4. Transformarea, extinderea și adaptarea unor clădiri existente în spații cu funcțiune medicală pentru ambulator, spitalizare, dializă, administrație. Proiectare de arhitectură, instalații și structură la etapa DALI.

SPAȚII PENTRU RECUPERARE ȘI TRATAMENT POST COVID – București, 2020. Proiect pilot pentru construire rapidă, modulară. 2 tipologii, concept.

CLINICĂ MEDICALĂ CU BLOC OPERATOR PENTRU CHIRURGIE PLASTICĂ ȘI RECONSTRUCTIVĂ, str. Oituz, Curtea de Argeș, 2020. S+P+3. Proiectare de arhitectură, instalații și structură la etapa DTAC.

CENTRU MEDICAL DE EXCELENȚĂ – IMAGISTICĂ, RADIOTERAPIE ȘI TRATAMENT ONCOLOGIC, str. Petofi Șandor, Loc. Sangeorgiul de Mureș, Jud. Mureș, 2020. S+P+3. Proiectare de arhitectură, instalații și structură la etapa SF.

KINETIC – KINETOTERAPIE MEDICALĂ – str. Galați, Cluj Napoca. 2020. P+1. Proiect de arhitectură și design interior pentru amenajarea unui spațiu open plan, într-o clădire nouă de locuințe. Spațiul conține și sala de kinetoterapie pediatrică. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic, design interior; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICĂ MEDICALĂ CONTINENTAL – Sibiu. 2020. Proiect de arhitectură, instalații și design interior pentru amenajarea unui spațiu open plan, într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic, design interior; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

SPITAL PREMIERE – Timișoara. 2020. Proiect de design interior pentru amenajarea unui spațiu într-o clădire existentă P+3. Proiect tehnic de execuție. Lucrări finalizate.

CENTRU MEDICAL ȘI LABORATOR CENTRAL DE ANALIZE – str. Teodor Aman, Bacău, 2020, P+1. Proiect de arhitectură, instalații și design interior pentru amenajarea clinicii într-o clădire nouă de birouri, într-un spațiu open plan. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, design interior; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

SPITAL REGINA MARIA – str. Brodina, București . E3,E4,E5. Proiect de amenajare pentru etajele de spitalizare, etaj VIP. Proiect tehnic și de execuție. Lucrări de execuție finalizate pentru etaj VIP.

CLINICA PEDIATRICĂ „THE LIGHT” – b-dul Iuliu Maniu, București. 2019. P+1. Proiect de arhitectură, instalații și design interior pentru un spațiu open plan, într-o clădire nouă de birouri. Proiect tehnic și de execuție. Lucrări de execuție finalizate.

KINETIC – KINETOTERAPIE MEDICALĂ ȘI PEDIATRICĂ – b-dul Iuliu Maniu, București. 2019. E2. Proiect de arhitectură, instalații și design interior pentru un spațiu open plan într-o clădire nouă de birouri. Proiect tehnic și de execuție. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – BUSSINES GARDEN – Calea Plevnei, București. 2019. P. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru arhitectură, instalaţii, design interior. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICĂ MEDICALĂ, Bd. I.C. Brătianu, Pitești. 2019. E1. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru arhitectură, instalaţii, design interior; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

STEM CENTER – LABORATOR ȘI DEPOZITARE DE CELULE STEM – b-dul Ion Ionescu de la Brad, București. P+1. 2019. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru arhitectură, instalaţii, strcutură; autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CENTRUL MEDICAL GEORGE ENESCU – str. George Enescu 13, București. 2019. D+P+2E+M. Proiect de consolidare, refuncționalizare și amenajare a unei clădiri din zona protejată. Proiect de arhitectură, structură, instalații. Documentația pentru autorizația de construire, proiect tehnic și de execuție. Autorizație obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – POLICLINICA COLENTINA – str. Doamna Ghica 135, București, 2018. Reamenajare parterului şi etajului 1 într-o clădire existentă, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CRAIOVA 2 – str. Alexandru Ioan Cuza 14, Craiova, 2018. Pediatrie, compartimentarea și amenajarea etajului 1 – open plan – într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – BRASOV 2 – str. Mihail Kogălniceanu 6, Brașov, 2018. Policlinică, compartimentarea și amenajarea parterului si a etajului într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, demolări, instalaţii, amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție în curs de finalizare.

REGINA MARIA – TIMPURI NOI – str. Calea Văcăresti 189, București, 2018. Policlinică, compartimentarea și amenajarea parterului şi a etajului într-o clădire existentă. Concept design interior, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior. Lucrări în curs de demarare.

REGINA MARIA KINETOTERAPIE – IAȘI, str. Grigore Ureche 3, Iași, 2018. Clinică de kinetoterapie cu sală de sport, compartimentarea și amenajarea etajului 1 – open plan – într-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru compartimentări, instalaţii, amenajarea de interior. Autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA KINETOTERAPIE, str. Nicolae Caramfil, București, 2018. Clinică de kinetoterapie cu sală de sport și sală de kinetoterapie-pediatrie, concept de design interior.

REGINA MARIA – E3 POLICLINICA BRODINA – str. Brodina, București, 2017. Pediatrie, recompartimentarea și reamenajarea etajului 3 dintr-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA PIPERA. Extindere și renovare – str. Dimitrie Pompeiu, București, 2016. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CLINICĂ MEDICALĂ CU BLOC OPERATOR PENTRU MICI INTERVENȚII – str. Alexandrina, București, 2015. P+1E. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA VIP – str. Ion Ionescu de la Brad, București, 2015. Renovare și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA SI BIROURI ADMINISTRATIVE– str. Ion Ionescu de la Brad, București, 2015. Renovare și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT PROVITA – str. Agricultori, București, 2014. S+P+4. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

WELLBORN – CLINICA FIV – str. Brodina, 2013. Renovare și restructurare funcțională pentru o noua specializare medicală. S+P+3. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – DOROBANȚI. CLINICA CU PEDIATRIE – B-dul Dorobanți, București, 2010.

REGINA MARIA – LUJERULUI. CLINICA CU PEDIATRIE SI MEDICINA GENERALA – B-dul Iuliu Maniu, București, 2009. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – str. BRODINA. Maternitate și spital ginecologie, București, 2008. Reabilitarea unei structuri de rezistentă fără închideri și compartimentări. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CMU – SEMA PARK – CLINICA – Splaiul Independenței, București, 2008. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CMU KIDS OPERA CENTER, CLINICA PEDIATRICA – str. Costache Negri, București, 2006. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA DE BATRANI CU UNITATEA MEDICALA PE MALUL LACULUI – Moara Vlăsiei, 2012. S+P+2. Concept, anteproiect, studiu de fezabilitate, documentație pentru autorizația de construire.

REGINA MARIA – CLINICA MEDICALA CU MIC BLOC OPERATOR – str. Clucerului, București, 2011. Proiect tehnic de execuție și documentație pentru autorizarea PSI.