Portofoliu

Proiecte rezidențiale

IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE IN STRADA BAICULUI. APARTAMENTE IN CLĂDIRE ÎNALTA – Str. Baicului, București, 2010, 2S+P+15. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

IMOBIL DE LOCUINȚE COLECTIVE. APARTAMENTE ȘI SPAȚII COMERCIALE – Str. Liviu Rebreanu, București, 2009, 3S+P+M+11. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

IMOBIL DE APARTAMENTE ȘI SPAȚIU COMERCIAL – Str. Ghe. Marinescu, București, 2009, P+2+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL REZIDENTIAL BEGA. APARTAMENTE, SPAȚII COMERCIALE, BIROURI – Str. Iuliu Grozescu, Timișoara, 2009, 2S+P+4/6/8. Plan Urbanistic Zonal, concept, documentație pentru autorizația de construire.

IMOBIL DE APARTAMENTE – Str. D-na Chiajna, București, 2008, D+P+3/4. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de demolare și construire obținute.

ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE – Str. Teodosie Rudeanu, București, 2013, 2S+P+4/5+7/8. Studiu de fezabilitate, anteproiect.

CASĂ PE TEREN ÎNGUST – str. Balotului, București, 2015. P+2+Terasa circulabilă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA CU PISCINĂ – Afumați, 2016, P+1. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

LOCUINȚE CUPLATE CU ACOPERIȘ TERASĂ – str. Cașin, București, 2015. P+2+Terasa circulabilă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

LOCUINȚE CUPLATE CU 3 APARTAMENTE – Domnești, 2015. P+1. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CASA DE VARA SI PISCINA, 2013. P. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate.

Lista completă a proiectelor rezidențiale

Urbanism

PUD LIVIU REBREANU – București, 2008. Arie teren: 1500 mp. Regim de înălțime: 3S+P+Mez+11. Funcțiuni rezidențiale, comerciale.

PUD BAICULUI – București, (2007), 2012. Arie teren: 18.000 mp. Regim de înălțime: 3S+P+15-17, 3S+P+13. Funcțiuni rezidențiale, comerciale, birouri.

PUD ENERGITICIENILOR – București, 2010. Arie teren: 44.000 mp. Funcțiuni rezidențiale, comerciale, birouri.

PUZ BUCOV – Prahova, 2009. Arie teren: 47.000 mp. Planuri de zonificare și reglementări pentru funcțiuni rezidențiale, comerț.

PUZ SUCEAVA – Suceava, 2009. Arie teren: 250.000 mp. Studiu pentru conversia unei zone industriale adiacente unui râu.

PUZ LACUL MORII – București, 2009. Arie teren: 300.000 mp. Studiu pentru o zonă cu funcțiuni mixte: unități rezidențiale, birouri, comerț, spații publice și promenadă în lungul lacului.

PUZ CLAMIR – Timișoara, 2008. Arie teren: 13.800 mp. Funcțiuni mixte într-o fosta arie industrială: unități rezidențiale, birouri, comerț, spatii publice și promenadă în lungul râului Bega.

Lista completă a proiectelor de urbanism

Proiecte medicale

REGINA MARIA – E3 POLICLINICA BRODINA – str. Brodina, București, 2017. Pediatrie, recompartimentarea și reamenajarea etajului 3 dintr-o clădire existentă. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA PIPERA. Extindere și renovare – str. Dimitrie Pompeiu, București, 2016. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CLINICĂ MEDICALĂ CU BLOC OPERATOR PENTRU MICI INTERVENȚII – str. Alexandrina, București, 2015. P+1E. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA VIP – str. Ion Ionescu de la Brad, București, 2015. Renovare și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

REGINA MARIA – CLINICA SI BIROURI ADMINISTRATIVE– str. Ion Ionescu de la Brad, București, 2015. Renovare și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT PROVITA – str. Agricultori, București, 2014. S+P+4. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

WELLBORN – CLINICA FIV – str. Brodina, 2013. Renovare și restructurare funcțională pentru o noua specializare medicală. S+P+3. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

Lista completă a proiectelor medicale

Proiecte în arii protejate

APARTHOTEL. RENOVAREA SI CONVERSIA CASTELULUI ȘTIRBEY – Dărmănești. S+P+2+M. Restaurare, renovare și conversie in boutique hotel. Conversia mansardei în spațiu pentru hotel. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Monument istoric. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL METROPOLIS CENTER – str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. 2S+P+7, S+P+2+M. Ansamblu cu funcțiune mixtă: comerț, birouri, hotel. Integrarea fațadei unei clădiri industriale monument istoric existente. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate. Arie protejată. Pentru +arhitectura.

CASA CU MANSARDA SI TERASA CIRCULABILA – str. Av. Gheorghe Stâlpeanu, București, 2004. S+P+1+M. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

REȘEDINȚA/BIROU BUZESCU – str. Porumbaru, București, 2002. P+1. Extindere a unei clădiri existente. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejata.

REȘEDINȚA KEUPKIN – str. Andrei Mureșanu, 2002. Extindere a etajului 2. Documentație pentru autorizația de demolare, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire și demolare obținute. Lucrări de execuție încheiate. Pentru B2 International. Arie protejată.

Lista completă a proiectelor în arii protejate

Design si amenajari interioare

CLINICĂ MEDICALĂ CU BLOC OPERATOR PENTRU MICI INTERVENȚII – str. Alexandrina, București, 2015. P+1E. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

APARTAMENT DUPLEX DOGARILOR – Str. Dogarilor, București, 2013. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

BIROURI EXIMBANK – METROPOLIS CENTER – Str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

SHOWROOM PIRITEX – Calea Vitan, București, 2010. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

CERTASIG – str. Nicolae Caranfil, București, 2009. S+P+5. Extindere pe zona terasei cu spatii pentru conferințe, design interior și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

ANGELO HOTEL – Aeroportul Otopeni, Ilfov. Renovare, reabilitare și design interior pentru promovarea la 4 stele și un confort acustic crescut. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizatie de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

CMU – SEMA PARK – CLINICA – Splaiul Independentei, București, 2008. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

MAGAZIN LA STRADA – str. Batistei, București, 2007. Remodelare, design de concept, ilustrare 3D, amenajare interioară și proiect de mobilier. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție încheiate. Arie protejată.

BIROURI IMMOBILIAR GROUP – B-dul Dimitrie Cantemir, București, 2006. P+Mezanin. Proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, ilustrare 3D, design mobilier. Lucrări de execuție finalizate.

CMU KIDS OPERA CENTER, CLINICA PEDIATRICA – str. Costache Negri, București, 2006. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție pentru amenajarea de interior, autorizație de construire obținută. Lucrări de execuție finalizate.

Lista completă a proiectelor de design și amenajări interioare

Birouri, comerț și turism

CLĂDIREA DE BIROURI „PIPERA BUSINESS TOWER” – str. Dimitrie Pompeiu, București, 2007. 2S+P+13E+ET. Clădire de birouri cu spațiu pentru conferințe la ultimul etaj. Plan Urbanistic de Detaliu, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

CERTASIG – str. Nicolae Caranfil, București, 2009. S+P+5. Extindere pe zona terasei cu spații pentru conferințe, design interior și restructurare funcționala. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

LABORMED PHARMA – str. Theodor Pallady, București, 2009. P+2. Extindere pe verticală a unei clădiri existente cu spatii pentru birouri și laboratoare. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

ANSAMBLUL METROPOLIS CENTER – str. Iancu de Hunedoara, București, 2010. 2S+P+7, S+P+2+M. Ansamblu cu funcțiune mixtă: comerț, birouri, hotel. Integrarea fațadei unei clădiri industriale monument istoric existente. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate. Arie protejata. Pentru +arhitectura.

SPAȚIU COMERCIAL DOLDORA – str. Pucheni, București, 2010. P+1. Zona comercială, birouri administrative, parking. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

APARTHOTEL. RENOVAREA SI CONVERSIA CASTELULUI ȘTIRBEY – Dărmănești. S+P+2+M. Restaurare, renovare și conversie în boutique hotel. Conversia mansardei în spațiu pentru hotel. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Monument istoric. Lucrări de execuție finalizate.

ANGELO HOTEL – Aeroportul Otopeni, Ilfov. Renovare, reabilitare și design interior pentru promovarea la 4 stele și un confort acustic crescut. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținuta. Lucrări de execuție finalizate.

Lista completă a proiectelor cu funcțiuni de comerț și turism

Industriale

CRAMĂ PENTRU PROCESAREA ȘI ÎMBUTELIEREA VINULUI – Adamclisi, Constanța, 2012 – 2017. P cu supantă, acoperis verde. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

DEPOZIT DE COLECTARE, CONDIȚIONARE SI DISTRIBUȚIE PRODUSE AGRICOLE – Alexandria, 2013, P. Plan Urbanistic Zonal, documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută.

JOHNSON CONTROL – Ploiești, 2008. Documentație pentru autorizația de construire, proiect tehnic de execuție, autorizație de construire obținută. Pentru B2 International.

Lista completă a proiectelor industriale

Lista completă a proiectelor